News - PYTHA 3D CAD System v26

Viber
WhatsApp
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Εκθέσεις:
04. - 07. April 2024
Athens-Metropolitan-Expo
Athens
Greece

Mπορείτε να διαβάσετε
τα τελευταία νέα στο
(Αγγλικά)

Νέα
Σε λίγο διαθέσιμη και η νέα έκδοση PYTHA v26
Το εύρος του συστήματος 3D CAD Pytha κυμαίνεται από τον σχεδιασμό, στην παρουσίαση έως την παραγωγή.
Η έκδοση v25 του λογισμικού έρχεται με πλήθος καινοτομιών σε όλους τους τομείς.

 
Εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality):
Ένα σημαντικό στοιχείο στην έκδοση Pytha v25 είναι ότι ένας High-End-Raytracer διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση ήδη στο βασικό πακέτο Pytha.
Έτσι μπορείτε να κάνετε rendering άμεσα τη σκηνή χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε πρόγραμμα και στη συνέχεια να συνεχίσετε την διαμόρφωση στη σκηνή.
 
Δημιουργείτε σχεδόν τέλεια αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Ο υπολογισμός φωτισμού έχει απλοποιηθεί σημαντικά. Οι υφές και τα υλικά τοποθετούνται σε επιφάνειες ή εξαρτήματα με ένα κλικ.
 
Το Pytha RadioLab υπολογίζει την αναλογία του έμμεσου φωτισμού με βάση την πηγή φωτός και την ανακλώσα επιφάνεια. (μέθοδος radiosity).
Σε αντίθεση με τα συμβατικά Rendering-προγράμματα, το RadioLab υπολογίζει όλες τις καταστάσεις φωτισμού σε μια σκηνή, ανεξάρτητα από την οπτική γωνία. Έτσι ο θεατής βιώνει μεταβαλλόμενες διαθέσεις φωτισμού σε πραγματικό χρόνο.
 
Μια πανοραμική εικόνα HDR παράγει φυσικό και ατμοσφαιρικό φως. Τα φωτιστικά ρυθμίζονται απλά και με ακρίβεια χρησιμοποιώντας προδιαγραφές σε lumens (φωτεινότητα) και Kelvin (θερμοκρασία χρώματος) δίνοντας στη σκηνή πραγματική ζωή.
 
Αυτό σημαίνει: Ο πελάτης μπορεί να κινείται ελεύθερα στο τρισδιάστατο μοντέλο και συγχρόνος να κάνει αλλαγές - όπως σε ένα παιχνίδι υπολογιστή. Με ένα κλικ, ανάβουν φώτα δημιουργώντας σκιές, τα ερμάρια, το πάτωμα, αλλάζουν υφές - και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.
 
Αυτός ο τύπος παρουσίασης είναι ιδιαίτερα ελκυστικός με τα γυαλιά VR "Oculus Quest 2", τα οποία μεταφέρουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε πραγματικά στο δωμάτιο.
 
Το τρισδιάστατο σχέδιο που μόλις δημιουργείσατε αποτελεί συγχρόνος και τη κατασκευαστική βάση για όλες τις σχετικές με την παραγωγή πληροφορίες, όπως κατασκευαστικές λίστες & τεχνικά σχέδια, με τα οποία πραγματοποιείται η μεταφορά στα διάφορα κέντρα εργασίας (CNC).


Η Pytha Lab δημιούργησε interface προγραμματισμού στο PYTHA 3D CAD, (το οποίο βασίζεται στη γλώσσα script Lua – με πλήρη βιβλιογραφία και δείγματα που σας βοηθούν να μυηθείτε γρήγορα τη γλώσσα), επιτρέπει σε κάθε χρήστη οπουδήποτε στον κόσμο να αναπτύξει τα δικά του επιπρόσθετα στοιχεία για το λογισμικό.
Ανάλογα με τις λειτουργικές σας απαιτήσεις, δημιουργείτε και προσαρμόζετε τις δικές σας γεννήτριες, π.χ. σχεδιασμό κουζίνας, ειδικές κατασκευές ή εξοπλισμό γραφείου: Μέσα σε λίγα λεπτά, ολόκληρες κουζίνες, σχεδιάζονται, διαμορφώνονται και προωθούνται άμεσα στην παραγωγή.
Σημαντικά plugins, όπως γεννήτριες κουζίνας και γεννήτριες κλημακοστάσιων παρέχονται με το module "Generators", τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των χρηστών.

Επεξεργασία ξύλου
Δείτε το παρακάτω video, όπου με ένα πρόγραμμα σχεδιάζετε, παρουσιάζετε και άμεσα παράγετε όλα τα απαραίτητα αρχεία για την εκτέλεση της κατασκευής:Η έκδοση v25 του λογισμικού Pytha 3D CAD φέρνει σημαντικές καινοτομίες και βελτιώσεις κάνοντας την εργασία πιο αποτελεσματική και επιτρέπουν την αύξηση της παραγωγικότητας.
Μέσα σε λίγα λεπτά, π.χ. Για παράδειγμα, με τη βοήθεια νέων plug-ins (Generators: γεννήτριες κουζίνας/ερμαρίων) μπορούν να διαμορφωθούν ολόκληρες κουζίνες, ντουλάπες, ακόμα και οι πιο σύνθετες και ιδιότροπες κατασκευές.
Με το Module Workshop, μπορούν να ανατεθούν επεξεργασίες (διατρήσεις, κοπές, κινισιές κλπ) και η κουζίνα/ντουλάπα/έπιπλο μπορεί να σταλεί στην παραγωγή.
Οι ενδιάμεσοι υπολογισμοί και επεξεργασίες εξαλείφονται πλήρως. Η σύνδεση με όλα τα σημαντικά κέντρα εργασίας πραγματοποιείτε με περισσότερα από 15 διαφορετικά
CAM-interfaces, π.χ:
WoodWop MPR, bSolid, F4Solid, SCM Maestro, κ.α.
Με το module βελτιστοποίησης κοπών εξοικονομείτε χρόνο και υλικό. Οι ετικέτες προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εταιρείας με πληροφορίες σχετικά με το τεμάχιο επεξεργασίας, όπως με QR/barcode, σχέδιο, σόκορα, δεδομένα πελατών ή ένα λογότυπο.
Δείτε και τις υπόλοιπες κατηγορίες:
@2024.06/05.13  •  Created by STOILAS CAD&Design
About PYTHA Team
Η ομάδα της PYTHA συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με ειδικούς στο χώρο κατασκευής προϊόντων από ξύλο, μέταλλο, γυαλί, πλαστικό και πέτρα.
Η ανάπτυξη και εξέλιξη της PYTHA καθοδηγούνται από τις απαιτήσεις των πελατών και δοκιμάζονται πλήρως από τους εμπειρογνώμονες του κλάδου μας.
Το αποτέλεσμα είναι μια ευέλικτη λύση που περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας.
Viber
WhatsApp
Επιστροφή στο περιεχόμενο