Company - PYTHA 3D CAD System v26

Viber
WhatsApp
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η εταιρεία PYTHA Lab

Η PYTHA Lab GmbH είναι μια παραδοσιακή εταιρεία με έδρα στο Aschaffenburg, στην Βαυαρία της Γερμανίας.

Η φιλοσοφία PYTHA

Η PYTHA Lab είναι μια δυναμική ομάδα προγραμματιστών λογισμικού, έμπειρων και καταρτισμένων ατόμων της αγοράς που έχουν εξελίξει την δημιουργία και την πρόοδο του συστήματος PYTHA πάνω από 30 χρόνια.
Είναι προτεραιότητα και πάθος μας να παρέχουμε ένα εύκολο στη χρήση, αλλά και ισχυρότατο 3D CAD σύστημα που να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.
Οι πελάτες μας έχουν μια ισχυρή και δυναμική επίδραση στην ανάπτυξη και εξέλιξη του PYTHA 3D CAD. Είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε το λογισμικό μας, ώστε να καλύπτει όσο το δυνατό καλύτερα τις απαιτήσεις των πελατών μας!
Εμείς, η ομάδα του PYTHA αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε το PYTHA με περηφάνια και πάθος και θέτουμε τους πελάτες και τους χρήστες μας στο κέντρο των προσπαθειών μας.

Εταιρική κουλτούρα

Εταιρική κουλτούρα μας διέπεται από Στόχους, Πάθος και Επιμονή.
Διατηρούμε μια ανοιχτή, φιλική εταιρική κουλτούρα στην οποία αναπτύσσει μια ισχυρή, πολύ αφοσιωμένος, επαγγελματική ομάδα PYTHA με την υψηλότερη ποιότητα και μια σχέση εμπιστοσύνης με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας συνηθίζει. Χαρά του σχεδιασμού του λογισμικού, την εμπιστοσύνη, την ευσυνειδησία, εργατικότητα, η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι των προσπαθειών μας. Οι προσδοκίες των πελατών μας ακόμη υπέρβαση με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας λογισμικό οραματιστής και χρόνια εμπειρίας.

Κοινωνική Δέσμευση

Με πάνω από 40 χρόνια επιτυχία, όχι μόνο μας γεμίζει με υπερηφάνεια, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να εμπλακούμε κοινωνικά και πολιτιστικά. Η PYTHA Lab για παράδειγμα είναι χορηγός στη Λέσχη Lions σε έργα παροχής υπηρεσιών για άπορο κόσμο, στο Διεθνή Σύλλογο Γυναικών Zonta ο οποίος εργάζεται για τη βελτίωση της θέσης των γυναικών, και στην περιφερειακή ομάδα "χωρίς σύνορα", η οποία εξάγει ζεστά γεύματα και είδη ένδυσης για τους φτωχούς.Ιστορικά

Η εταιρεία λογισμικού PYTHA Lab ιδρύθηκε το 1978, με στόχο την ανάπτυξη ενός επαγγελματικού, αλλά και ταυτόχρονα ευκολόχρηστου λογισμικού 3D-CAD.
Ένα λογισμικό εξ ολοκλήρου
"Made in Germany".
Σήμερα

η PYTHA Lab ηγείται στα 3D CAD συστήματα με απεικόνιση και φωτορεαλισμό σε πραγματικό χρόνο, για την εσωτερική διακόσμηση, την επεξεργασία ξύλου και την αρχιτεκτονική.

Παράλληλα με την τεχνολογική ανάπτυξη, η PYTHA Lab έχει επεκταθεί κια εκτός των συνόρων της Γερμανίας και έχει σήμερα πελάτες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική και στον αραβικό κόσμο.

OUR STORY BEGINS
IN THESSALONIKI

Η EMPHASYS ιδρύθηκε το 2003 στην Βόρεια Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη.
Το 2017 μεταφέρθηκε στο Μόναχο Γερμανίας και μετονομάστηκε στην STOILAS CAD & Design.

Πρωταρχικός στόχος της STOILAS CAD & Design είναι με το εξειδικευμένο λογισμικό PYTHA 3D CAD που εκπροσωπεί και υποστηρίζει, να βοηθήσει τους επαγγελματίες να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες και απαιτήσεις,
αλλά και να τους ανοίξουν νέους ορίζοντες με προοπτικές ανάπτυξης.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού, παρουσίασης & παραγωγής,
σε διακοσμητές, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλων & διαμόρφωσης χώρου, καθώς και παραγωγικές μονάδες ειδικών κατασκευών και επεξεργασίας ξύλου.

Σκοπός είναι να αναπτύξει σε μέγιστο βαθμό την δυναμικότητα του δημιουργικού και του παραγωγικού τμήματος της επιχείρησης και η επίτευξη αύξησης της ταχύτητας εκτέλεσης
καθώς και η ελαχιστοποίηση των πιθανών σφαλμάτων του ανθρώπινου παράγοντα στην παραγωγή.

@2024.06/05.13  •  Created by STOILAS CAD&Design
About PYTHA Team
Η ομάδα της PYTHA συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με ειδικούς στο χώρο κατασκευής προϊόντων από ξύλο, μέταλλο, γυαλί, πλαστικό και πέτρα.
Η ανάπτυξη και εξέλιξη της PYTHA καθοδηγούνται από τις απαιτήσεις των πελατών και δοκιμάζονται πλήρως από τους εμπειρογνώμονες του κλάδου μας.
Το αποτέλεσμα είναι μια ευέλικτη λύση που περιορίζεται μόνο από τη φαντασία σας.
Viber
WhatsApp
Επιστροφή στο περιεχόμενο